🔴 Live webinar! Kennis van de Weerkaart | 18 oktober om 20:00 uur. Meld je hier gratis aan
🔴 Gratis live webinar op 18 okt. 2022!
Meld je hier gratis aan

Nodig Henk uit voor een energieke presentatie

Leerzaam, uitdagend en een succes bij elk nautisch publiek!

Onderwerpen in de presentatie

Vraag meer informatie aan

Wie is Henk Huizinga?

Een rasechte meteoroloog die al meer dan 40 jaar zijn kennis van het weer deelt met hen die van goede weersinformatie afhankelijk zijn.

In de jaren ’70 en ’80 adviseerde Henk op Schiphol piloten over het weer dat hen te wachten stond. Zelfs koning Willem Alexander, toen nog een prins, luisterde aandachtig naar zijn adviezen.

In de jaren ’90 besloot Henk om voor zichzelf te beginnen, en richtte hij NimosMeteo op. Vanaf toen gaf hij hoofdzakelijk cursussen en adviezen aan zeilers die lange afstanden gingen zeilen. 

Je kent Henk misschien wel van het Weekend Weerbericht dat al meer dan 10 jaar elke donderdagochtend wordt gepresenteerd.

Henk Huizinga meteorologiecursus
"Ik ben voorzitter van de Zeilclub ABN AMRO. We hadden Henk gevraagd om online in ongeveer twee uur een leuk en begrijpelijk verhaal over het weer te vertellen dat zowel voor onze openzeilboot als kajuitzeiljacht zeilers interessant zou zijn. Henk is hier heel goed in geslaagd en ik kreeg achteraf veel positieve reacties van de deelnemers.

Vooraf aan de sessie hebben we de inhoud besproken en Henk was hier heel flexibel in en kwam met goede suggesties. Het uiteindelijke verhaal voldeed volledig aan wat we besproken hadden. Henk is een rustig en plezierig persoon om naar te luisteren en met af en toe een grapje tussendoor weet hij de aandacht goed vast te houden. Ik kan een weerverhaal door Henk zeker aanbevelen."
Arno Bankersen
Zeilclub ABN Amro

Bekijk foto's van eerdere presentaties

Deze clubs, bedrijven en organisaties ging je al voor...