🔴 Live webinar! Kennis van de Weerkaart | 18 oktober om 20:00 uur. Meld je hier gratis aan
🔴 Gratis live webinar op 18 okt. 2022!
Meld je hier gratis aan

Let op, lees de onderstaande informatie goed door.

Bedankt voor je aankoop

Je betaling voor Het Weer in Kaart is geslaagd. Het boek komt zo snel mogelijk naar je toe.

Het Weer in Kaart is geschreven voor iedereen die weerkaarten wil leren begrijpen. Maar met weerkaarten alleen ben je er nog niet!

Weerkaarten laten op grote schaal zien wat voor weer je kunt verwachten. Maar op het water zijn er veel meer dingen die het weer beïnvloeden.

Daarom heb ik de cursus Praktische Meteo voor Zeilers ontwikkeld. Daarin leer je alle belangrijke aspecten van het weer kennen, en de invloed die ze hebben op jouw boot.

€ 25 korting op de cursus Praktische Meteo voor Zeilers

Omdat je het boek Het Weer in Kaart hebt gekocht, kun je de cursus Praktische Meteo voor Zeilers de komende 14 dagen met 25 euro korting krijgen.

Check je e-mail voor jouw kortingscode

Je krijgt zo een e-mail met de factuur van het boek. In deze mail tref je een unieke kortingscode aan. Deze code is alleen door jou te gebruiken.

Je hebt nog...

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

...om de cursus met € 25 extra korting te kopen

Hoe werkt het?

Je hebt na je bestelling van Het Weer in Kaart een mailtje gekregen met de factuur en ontvangstbevestiging. In dat mailtje staat een blauwe balk met daarop een code.

De code begint met ‘nimos-‘, gevolgd door een code. In het voorbeeld hieronder hebben we code onzichtbaar gemaakt.

Plak de volledige code, inclusief ‘nimos-‘ in het kortingscode venster bij het afrekenen van je bestelling. Kopieer de code uit je mail, en plak hem in het venster naast de knop ‘waardebon toepassen’. Daarna klik je op de knop ‘waardebon toepassen’. De korting wordt van de prijs afgehaald.

Henk Huizinga meteorologiecursus

Hier zie je de gegevens van jouw bestelling: