🔴 Live webinar! Kennis van de Weerkaart | 18 oktober om 20:00 uur. Meld je hier gratis aan
🔴 Gratis live webinar op 18 okt. 2022!
Meld je hier gratis aan
MeteoManager

20,00

MeteoManager

MeteoManager

20,00

MeteoManager is een uniek Windowsprogramma dat gebruik maakt van weerkaarten die op internet vrij beschikbaar zijn. Alle belangrijke Europese en Amerikaanse kaarten zijn in het programma opgenomen. Op verzoek is er een versie beschikbaar die de kaarten voor een ‘Rondje Atlantic’ bevat. Het programma is voor zeilers die lange zee reizen maken, maar is ook geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het weer.

MeteoManager is geschikt voor Windows (XP/Vista/7/8/10/11)

Voor wie is MeteoManager?

MeteoManager biedt:

  1. Reis- en routevoorbereiding
  2. Informatie onderweg
  3. Meteostudie

Automatisch downloaden.

Het programma zorgt voor het automatisch downloaden van kaarten van internet, zonder dat je er naar omkijkt en zonder dat je een internet browser start. Je kiest zelf welke bestanden en op welk tijdstip je download.

Interpretatie weerkaarten. 

De weerkaarten van de MetOffice (de Bracknell kaarten) worden in kleur weergegeven. Door het eenvoudig trekken van een lijn met je muis, verschijnt op ieder gewenste plaats de windsnelheid- en richting.

Animeren weerbeeld. 

Door opeenvolgende prognoseweerkaarten achter elkaar af te spelen, breng je de verwachte ontwikkeling van het weer voor de komende vijf dagen in beeld. Tijdens de animatie blijft de ingetekende windsnelheid zichtbaar.

Het is aan te bevelen om het programma in een zelf aangemaakte Map, die je bijvoorbeeld Meteomanager noemt, te plaatsen en niet via Program Files.

Bekijk de MeteoManager demo

In deze video legt Henk uit hoe hij de MeteoManager gebruikt.

Probeer MeteoManager 30 dagen gratis

Je kunt de volledige demo versie van MeteoManager, zonder beperkingen, 30 dagen lang gratis proberen. Daarna werkt het programma nadat je je registreert met de unieke inlogcode die je bij deze aankoop ontvangt.